Қазақ тағамдары

16 наурыз күні Наурыз мерекесі туралы кіріспе әңгіме өткізілді. Әңгіменің мақсаты: Қазақ халқының салт-дәстүрлерімен, мерекелік тағамдарды дайындаудың рецептерімен таныстыру. Көрнекі нұсқаулар, ым-ишара және тақырыптық суреттер арқылы балаларды бірлескен шығармашылық іс-әрекетке баулу, топтық сабақта көмекшілер «Наурыз көже» көктемгі көже пісіруді үйретті. Тесттен сатылай оқыту әдісі арқылы балалар бауырсақ кесіп, желпілдете білді. Сабақтың қорытынды бөлімінде көмекші мұғалімдер балаларға пісірілген бауырсақтарды сыйлады.